Gyorsabb, gazdaságosabb és szebb gépesített festékszórás és szobafestés módszer

Falakat festeni nem csak ecsettel és hengerrel lehet! Egy gyorsabb, gazdaságosabb és szebb módszer is van, amikor a falfestéket szórással visszük fel a falfelületre. Láttuk már mindannyian a Tv-ben azt a kis bácsit aki hipp -hopp nekiugrott és egy nap alatt lefestette a fél falut egy hasonló géppel. De Kérem! Mindent meg kell alapozni mert csak jó alapokra lehet építkezni és azt ott nem láthattuk.

Lakásfelújítás

Társasházi lépcsőház-garázsfestés

Kerítések

Tisztasági festés

Korrózióvédelmi felületképzések

Korlátok

Irodai dizájn megoldások

Acélszerkezetek

Tapétázás

Minőségi csapatmunka

Azért mi is ismerjük az ecsetet és a hengert a szobafestésben, de sok éves munkánk és közben megszerzett tapasztalataink vittek rá arra hogy változtassunk és ezzel minőségibb munkát tudjunk elérni a falfestés – szobafestés területén.

Az előkészítés szerepe

Az előkészítés ennél a festési módszernél nagyon fontos mert szinte tökéletes falfelületet kapunk festés után! Egy teljesen sima felületet ahol nincsenek foltok, ecsetnyom, nincs hengernyom, nincsenek csepegésnyomok a falon, nincsenek szöszök vagy egyéb kisebb szemétdarabkák amik a festékben vagy a hengeren lennének.

Takarékos festékszórás

Nem utolsó sorban takarékosabb módszer a festékszórás hiszen a festéket egyenletes rétegvastagságban tudjuk felvinni a felületre, így kevesebb mennyiségű falfesték is elég a festéshez.

Általában érdemes az ilyen festés alá előre egy minőségibb glettelést kérni, ami legalább egy Q3 -as felületi minőségű legyen.

Gyors és hatékony csapatmunka

Ha gyors munka kell! Egy 170 m2 -es alapterületű üzlethelyiség tisztasági festése alig 1 nap alatt készült el és csak 1 ember festett.

Ketten pedig előkészítettük a felületet, javítottunk, kitakartunk, végül feltakarítottunk.
De ezt így pontosan meg se lehet határozni. A lényeg és a hangsúly a szebb és gyorsabb munkán van.