Gyorsabb, gazdaságosabb és szebb gépesített festékszórás és szobafestés módszer

Falak, mennyezetek festése szórási technológiával.Festékszórás előnye a gyorsabb és jobb minőség elérése.
Ugyanúgy használható belső és külső felületek festésére a felújítások során. Gépeink folyamatos fejlesztése,cserélése,karbantartása biztosítja,hogy munkáink az elvárt időben és minőségben készüljenek el.Legyen szó bármilyen -beton -fém -fal -fa felületről megoldásaink mindenre kiterjednek.

 

 

 

 

Lakásfelújítás

Társasházi lépcsőház-garázsfestés

 

Kerítések

 

Tisztasági festés

 

Korrózióvédelmi felületképzések

 

Korlátok

 

Irodai dizájn megoldások

 

Acélszerkezetek

 

Tapétázás

 

Minőségi csapatmunka

 

Azért mi is ismerjük az ecsetet és a hengert, de sok éves munkánk és közben megszerzett tapasztalataink vittek rá arra hogy elsajátítsuk és ezzel minőségibb munkát tudjunk elérni a falfestés – szobafestés területén a festékszórás segítségével.

 

Az előkészítés szerepe

Az előkészítés ennél a festési módszernél nagyon fontos mert szinte tökéletes falfelületet kapunk festés után! Egy teljesen sima felületet ahol nincsenek foltok, ecsetnyom, nincs hengernyom, nincsenek csepegésnyomok a falon, nincsenek szöszök vagy egyéb kisebb szemétdarabkák amik a festékben vagy a hengeren lennének.

Takarékos festékszórás

Nem utolsó sorban takarékosabb módszer a festékszórás hiszen a festéket egyenletes rétegvastagságban tudjuk felvinni a felületre, így kevesebb mennyiségű falfesték is elég a festéshez.

Általában érdemes az ilyen festés alá előre egy minőségibb glettelést kérni, ami legalább egy Q3 -as felületi minőségű legyen.

Gyors és hatékony csapatmunka

Ha gyors munka kell! Egy 170 m2 -es alapterületű üzlethelyiség tisztasági festése alig 1 nap alatt készült el és csak 1 ember festett.

Ketten pedig előkészítettük a felületet, javítottunk, kitakartunk, végül feltakarítottunk.
De ezt így pontosan meg se lehet határozni. A lényeg és a hangsúly a szebb és gyorsabb munkán van.